Regéci Vár - Túrák a falun átmenő kék és zöld túrák útvonalán készült képek.:

Regéci Vár - Túrák a falun átmenő kék és zöld túrák útvonalán készült képek.:. Éld át te is, hogyan nézhetett ki a regéci vár. Regéci vár, jegyszedő bódé és büfé, wc,regéci vár eddig: Rákóczi ferenc gyermekéveiről lehet többet megtudni, a fejedelem ugyanis a regéci várban töltötte gyermekkora első éveit, itt tanult és ismerkedett meg hazája történelmével. Regéc vára jelenleg nem látogatható. A vár történetének kezdetéről nincsen pontos adat, de feltehetőleg 1300 körül, az aba nemzetség egyik tagja, amádé nádor építette.

Vendégházunk tárt kapukkal várja önt is, hogy igazán nyugodt kikapcsolódásban, baráti vendéglátásban és otthonos környezetben tölthesse el szabadidejét. Ezután ismét királyi vár lett. Képek regécről itt látható az összes kép a faluról, kívülről, belülről.: Ennek alapján valószínűsíthető, hogy a várat az aba nemzetség egyik tagja, talán. Pihenjen csendes, erdei környezetben a regéci vár lábánál.

Index Kultur Ujabb Kozepkori Emlekkel Gazdagodott Az Orszag
Index Kultur Ujabb Kozepkori Emlekkel Gazdagodott Az Orszag from kep.cdn.index.hu
Rákóczi ferenc gyermekéveiről lehet többet megtudni, a fejedelem ugyanis a regéci várban töltötte gyermekkora első éveit, itt tanult és ismerkedett meg hazája történelmével. Az átadóünnepségen hörcsik richárd, abaúj és. Dolgozók a felújítás alatt álló regéci várban 2020. Regéci vár, jegyszedő bódé és büfé, wc,regéci vár eddig: A vár 10 kilométeres körzetében található még a regéci vár és a vizsolyi biblianyomtató műhely is. Read more posts by this author. A regéci vár egy része egyébként a régészeti munka ellenére folyamatosan látogatható, a várhegy regéc és mogyoróska felől a kék vagy piros turistaút jelzését követve érhető el. Képek a várról a regéci vár mindennnapjai.:

Kiépítették a regéci vár reneszánsz palotaszárnyát.

Évszakok a négy évszak szépségei.: A regéci vár történelmi 3d rekonstrukciója hosszas és gondos előkészületek, szakirodalmi és levéltári áttekintés után, a régészeti kutatások eredményei alapján, a várat kutató szakemberek, régészek, történészek, művészettörténészek és 3d grafikusok bevonásával elkészült a regéci vár három történelmi korszakát felölelő virtuális rekonstrukció. A regéci vár készül az átadásra beküldte bakos beküldve 2021.07.22. Éld át te is, hogyan nézhetett ki a regéci vár. Vendégházunk tárt kapukkal várja önt is, hogy igazán nyugodt kikapcsolódásban, baráti vendéglátásban és otthonos környezetben tölthesse el szabadidejét. Rákóczi ferenccel (nemes sándor hejcei fafaragó alkotása, 1998, a szoborról rozványi dávid verset írt) képgaléria Képek regécről itt látható az összes kép a faluról, kívülről, belülről.: 2021 nyarára készülhet el a regéci vár rekonstrukciója. A wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Túrák a falun átmenő kék és zöld túrák útvonalán készült képek.: Regéci vár, jegyszedő bódé és büfé, wc,regéci vár eddig: Rákóczi ferenc gyermekéveiről lehet többet megtudni, a fejedelem ugyanis a regéci várban töltötte gyermekkora első éveit, itt tanult és ismerkedett meg hazája történelmével. A regéci vár egy része egyébként a régészeti munka ellenére folyamatosan látogatható, a várhegy regéc és mogyoróska felől a kék vagy piros turistaút jelzését követve érhető el.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. A wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Vendégházunk tárt kapukkal várja önt is, hogy igazán nyugodt kikapcsolódásban, baráti vendéglátásban és otthonos környezetben tölthesse el szabadidejét. Képek regécről itt látható az összes kép a faluról, kívülről, belülről.: Római katolikus templom (1904) görögkatolikus templom (1956) a településen áthalad az országos kéktúra.

A Regeci Var Oszi Kontosben Ferenc Tarhos Flickr
A Regeci Var Oszi Kontosben Ferenc Tarhos Flickr from live.staticflickr.com
Regéci vár, jegyszedő bódé és büfé,regéci vár eddig: Túrák a falun átmenő kék és zöld túrák útvonalán készült képek.: Remélem, hogy hasznosnak találtad mostani írásunkat is. Római katolikus templom (1904) görögkatolikus templom (1956) a településen áthalad az országos kéktúra. 7.0 km| 106 perc tovább nagyon élesen jobbra északkeletre ezen gyalogút 26: A regéci vár több helyen párkánymagasságig fennmaradt, romos keleti reneszánsz palotaszárnya hagyományos falazási technikával, a pincétől a tetőzetig kiegészítést nyert, és falai között megnyílt a „főúri pompa a várfalak között című élményalapú kiállítás. A regéci vár hírei : A tervek szerint jövő nyárra készülhet el a regéci vár jelenleg zajló részleges rekonstrukciója, amelynek keretében sütőházat, sáfárházat és borozót is kialakítanak, valamint több kiállítással is készülnek a látogatóknak.

Regéc vára jelenleg nem látogatható.

Ennek alapján valószínűsíthető, hogy a várat az aba nemzetség egyik tagja, talán. A regéci vár több helyen párkánymagasságig fennmaradt, romos keleti reneszánsz palotaszárnya hagyományos falazási technikával, a pincétől a tetőzetig kiegészítést nyert, és falai között megnyílt a „főúri pompa a várfalak között című élményalapú kiállítás. Az átadóünnepségen hörcsik richárd, abaúj és. Regéc község hivatalos oldala, regéc. A wikimédia commons tartalmaz regéci vár témájú médiaállományokat. Éld át te is, hogyan nézhetett ki a regéci vár. A regéci vár hírei : Évszakok a négy évszak szépségei.: Rákóczi ferenc gyermekéveiről lehet többet megtudni, a fejedelem ugyanis a regéci várban töltötte gyermekkora első éveit, itt tanult és ismerkedett meg hazája történelmével. A virtuális időutazás alkalmazás a mai digitális tudomány legmodernebb eszközei segítségével repít minket vissza a múltba és tárja elénk a sosem látott, szemet gyönyörködtető várrekonstrukciót. Rákóczi ferenccel (nemes sándor hejcei fafaragó alkotása, 1998, a szoborról rozványi dávid verset írt) képgaléria 7.0 km| 106 perc tovább nagyon élesen jobbra északkeletre ezen gyalogút 26: Pihenjen csendes, erdei környezetben a regéci vár lábánál.

7.1 km| 106 perc tovább enyhén jobbra keletre ezen földút 27: Regéc vára jelenleg nem látogatható. Bátran kövess minket a facebookon is. A wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Kiépítették a regéci vár reneszánsz palotaszárnyát.

Kirandulnal Zemplenben Irany A Regeci Var
Kirandulnal Zemplenben Irany A Regeci Var from www.elmenyterkep.hu
20:07:10 ( 28 olvas ) hamarosan, 2021. Az élővilág képei állatok, növények.: Bátran kövess minket a facebookon is. A wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A virtuális időutazás alkalmazás a mai digitális tudomány legmodernebb eszközei segítségével repít minket vissza a múltba és tárja elénk a sosem látott, szemet gyönyörködtető várrekonstrukciót. Képek a várról a regéci vár mindennnapjai.: A wikimédia commons tartalmaz regéci vár témájú médiaállományokat. A vár 10 kilométeres körzetében található még a regéci vár és a vizsolyi biblianyomtató műhely is.

7.1 km| 106 perc tovább enyhén jobbra keletre ezen földút 27:

Az átadóünnepségen hörcsik richárd, abaúj és. Regéci vár, jegyszedő bódé és büfé, wc,regéci vár eddig: A regéci vár készül az átadásra beküldte bakos beküldve 2021.07.22. Regéci vár, jegyszedő bódé és büfé,regéci vár eddig: A regéci vár hírei : A virtuális időutazás alkalmazás a mai digitális tudomány legmodernebb eszközei segítségével repít minket vissza a múltba és tárja elénk a sosem látott, szemet gyönyörködtető várrekonstrukciót. Regéc község hivatalos oldala, regéc. Az élővilág képei állatok, növények.: Zrínyi ilona szobra a gyermek ii. Rákóczi ferenc gyermekéveiről lehet többet megtudni, a fejedelem ugyanis a regéci várban töltötte gyermekkora első éveit, itt tanult és ismerkedett meg hazája történelmével. Bátran kövess minket a facebookon is. Ezután ismét királyi vár lett. Kiépítették a regéci vár reneszánsz palotaszárnyát.

Post a Comment for "Regéci Vár - Túrák a falun átmenő kék és zöld túrák útvonalán készült képek.:"